Deel op Facebook!
Deel op Twitter!

Partners & media

Transparantie in de zorg creeren kunnen we niet alleen. Door samenwerkingen aan te gaan met parners proberen wij deze beweging te versnellen. Onderstaand onze samenwerkingspartners. Interesse om met ons samen te werken? Neem contact met ons op.

Kiesvoorjezorg.nl

Iedereen in Nederland heeft recht op zorg. Over het algemeen is het mogelijk dat u zelf kunt bepalen van wie u deze zorg wilt afnemen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u naar een specifieke kliniek wilt gaan omdat daar de behandeling wordt uitgevoerd waarnaar u op zoek bent. Op Kiesvoorjezorg.nl is het mogelijk om alle zorginstellingen in de zorgcategorieën Esthetische en Medische klinieken, Ziekenhuizen, Fysiotherapie, Thuiszorg en Ouderenzorg te bekijken en met elkaar te vergelijken. Op deze manier kunt u zich goed oriënteren en kiezen voor de zorgaanbieder die het beste bij u past.

Samenwerking Watkostdezorg.nl en Kiesvoorjezorg.nl

Door de krachten van Watkostdezorg.nl en Kiesvoorjezorg.nl te bundelen, wordt het mogelijk om de bezoekers van beide website te helpen bij de oriëntatie naar een goede Instelling. Wanneer u op zoek bent naar een zorginstelling kunt u op Kiesvoorjezorg.nl niet alleen zien welke behandelingen door verschillende instellingen worden uitgevoerd maar ook welke faciliteiten zij bieden. Door gebruik te maken van de informatie van watkostdezorg.nl en Kiesvoorjezorg.nl kunt u de beste keuze maken. Naast informatie over ziekenhuizen kunt u ook voor een overzicht van fysiotherapeuten, thuisorganisaties, Medische klinieken, Esthetisch klinieken, en ouderenzorg op de website van KiesvoorjeZorg.nl terecht.

Kijk voor een compleet overzicht op Kiesvoorjezorg.nl

Radio Een
NRC Handelsblad Zorgvisie
Het Financieele Dagblad