Deel op Facebook!
Deel op Twitter!

Over ons

Watkostdezorg.nl wordt ontwikkeld en onderhouden door een verfrissend team met een passie voor de zorg. De zorgkosten stijgen exponentieel en de vraag naar zorg zal in de toekomst alleen maar toenemen. Wij zijn ervan overtuigd dat transparantie essentieel is om de kosten van de zorg te reduceren. Daar staan we voor.

Thijs Sondag

Thijs Sondag

Thijs is een zorginnovator. Hij ontwikkelt nieuwe business modellen, producten en diensten om de gezondheidszorg toekomstbestendig te maken. Thijs heeft een achtergrond in Psychologie en Bedrijfskunde.

Pim Körschner

Pim Korschner

Pim is een software engineer die graag in zijn vrije tijd aan informatica projecten werkt. Hiernaast is hij een groot fan van de 'hackathons', waarbij in een korte tijd IT projecten worden verricht.

Thijs ter Haar

Thijs ter Haar

Thijs is een software engineer die voornamelijk in Java en C# programmeert. Doorgaans is hij bezig met zijn laatste jaar op de studie Informatica maar in zijn vrije tijd programmeert hij ook graag.

Max Sondag

Max Sondag

Max is een masterstudent informatica met een passie voor data. Hij gebruikt data om hedendaagse problemen in de maatschappij bloot te leggen en om deze op te lossen.